Data sosirii

Numar nopti

Persoane pe camera

Camere

Continua

Termeni si conditii de utilizare

1. www.pensiunea-laura.ro

Coruna Company SRL consideră că prin utilizarea acestui website ai citit, înțeles și acceptat totodata, atât termenii și condițiile de utilizare cât și politica de confidențialitate prezentate aici. În cazul în care nu ești de acord cu cele prezentate în cele ce urmează, te rugăm să părăsești acest website.

Serviciile ce iți sunt puse la dispoziție pe acest website sunt oferite pe bază de ofertă, menționată în paginile acestui website. Societatea iși rezervă dreptul de a adăuga, sterge sau modifica paragrafe ale acestui document.

2. Servicii oferite

  • Servicii de cazare

Serviciile prezentate mai sus sau ofertele ce fac referire la acestea, iți sunt prezentate pe site și totodata în locatie. Prețurile afișate sunt in Lei și includ TVA. Facturile se vor emite în Lei.

Toate serviciile vor putea fi vizualizate online, sau in cadrul locatiei.

Descrierea serviciilor sau ofertele disponibile online pot conține erori legate de preț sau erori ale descrierii serviciilor oferite. Drept urmare, nu putem oferi garanția că informațiile prezentate sunt intotdeauna actualizate și ne rezervăm dreptul de a face modificări în acest caz.

3. Informații și responsabilitate

Toate informațiile solicitate pe acest website trebuie să fie reale și corecte, clientul fiind cel care se va face responsabil de actualizarea si acuratețea acestora. Orice informație personală poate fi modificată inainte de a trimite o cerere, lipsa parțilă sau informațiile incpomplete pot conduce la imposibilitatea responsabililor companiei să te contacteze.

Nici o data personală nu este stocată, acestea fiind folosite doar în vederea rezervării serviciilor oferite.

4. Abuzuri

Serviciile oferite sunt si pot fi folosite doar în temeiul legii, orice utilizare ilegală fiind strict interzisă.

5. Politica de renunțare sau retur

Serviciile puse la dispoziția clienților sunt cele prevazute de legislatia in vigoare.

6. Confidențialitate si cookie-uri

Încercăm să protejăm datele tale, drept urmare accesul la acest website se face printr-o conexiune sigură HTTPS, datele transmise între browser și website fiind criptate. Te rugăm să citești cu atenție Politica de confidențialitate și Cookies.

7. Contractul

Serviciile vor fi prestate în baza unei comenzi, transmise in prealabil de către client. Obiectul contractului fiind reprezentat de serviciul selectat. În urma comenzii se va emite o factură ce va conține toate serviciile solicitate dar și durata acestora.

8. Contact

Pentru orice informație te rugăm să trimiți o solicitare prin email, iar noi o să încercăm să răspundem în cel mai scurt timp posibil.